©2019 av Hållbart initiativ

hallbartinitiativ.ax@gmail.com

  • Hållbart Initiativ på Facebook
  • Hållbart Initiativ på Instagram

HÄNG MED PÅ RESAN!

BLI MEDLEM IDAG

Vill du visa ditt stöd till en snabbt växande politisk hållbarhetsrörelse? Bli då medlem i Hållbart initiativ rf redan idag. Som medlem får du vårt nyhetsbrev och möjlighet att påverka föreningens framtid på medlemsmöten. Medlemsavgiften ligger på 10 €. Genom att fylla i formuläret här nedan får du instruktioner via e-post om hur du gör inbetalningen. Medlemskapet innebär att du godkänner föreningens syfte, som du kan ladda ner genom att klicka här.

Engagera dig mer!

Vi inser att en framgångsrik rörelse har nya spännande former av mobilisering. Därför grundar sig den här rörelsen på ett inkluderande ledarskap där vi tar tillvara den gemensamma viljan och kraften. Organisationskulturen är välkomnande, tillåtande och empatisk. Alla får alltså delta enligt sina egna förutsättningar. Vår verksamhet är uppbyggd via sex råd som finns listade här nere.

FÖRVALTNINGS- OCH EKONOMIRÅDET

Gör allt det där som är nödvändigt för att hålla igång en förening med verksamhetsplan, budget, ekonomistyrning och administration. Skitviktigt, så klart.

PEPP- OCH FESTRÅDET

Hur kan vi skapa utrymme för att vara modiga tillsammans? Vi har ett stöttande team som alla kandidater och sympatisörer kan bolla sina tankar med.

STRATEGIRÅDET

Beslutar om strategiska frågor för hela rörelsen. Står för den politiska idéutvecklingen.

KOMMUNIKA-TIONSRÅDET

Kommunicerar vad rörelsen vill både utåt och inåt.

EVENEMANGS-RÅDET

Planerar och genomför aktiviteter och evenemang.

REKRYTERINGS-RÅDET

Ser till att få sympatisörer och medlemmar till rörelsen. Är valberedning till talespersoner och förtroendevalda.