top of page

Är du vår nya partisekreterare?

Brinner du för en hållbar samhällsutveckling? Vill du vara med där det händer? Tycker du om att formulera åsikter och kommunicera? Då har du nu chansen att söka jobbet som partisekreterare för Hållbart Initiativ.


Från och med den första januari 2021 har Jonas Holmström fungerat som Hållbart Initiativs första partisekreterare. Från och med augusti 2022 kommer han att påbörja sitt nya jobb inom området förnybar energi.

- Jonas har varit en trygg pelare i partiet som arbetat hårt och lojalt för att stärka partiet. Vi tackar honom och önskar honom stort lycka till i kommande utmaningar, säger lagtingsgruppens ordförande Simon Holmström som arbetsleder partisekreteraren.

Mest stolt anser Jonas sig vara för det stora engagemanget på sociala medier.

- HI har gått om alla partier i aktivitet och följare på Facebook och Instagram, vilket visar på hur stort sug det finns för det partiet står och arbetar för. Jag är stolt för att ha bidragit till att bygga det varumärket, säger Jonas.

Partiet har nyligen annonserat ut tjänsten för en ny partisekreterare. Partisekreterarens huvudsakliga uppgifter är att formulera politiska budskap, samordna partiets aktiviteter och sköta administration. Inför valet i oktober 2023 kommer dessutom en hel del fokus att ligga på kampanjarbete. Partisekreteraren är därför även sekreterare för valledningsgruppen. Sista ansökningsdag för tjänsten är söndagen den 21 augusti.


De flesta partisekreterare har en undanskymd roll i den åländska politiken, något Hållbart Initiativ vill ändra på.

-Vi vill bygga en aktiv partisekreterarfunktion där opinionsbildningen är en självklar del av uppdraget. Partisekreteraren kommer att bli en viktig röst i den åländska politiken, säger Simon.
Commentaires


bottom of page