top of page

Årsmötet

Hållbart initiativs andra årsmöte hölls den 22 maj hemma hos Ann-Lis Biström och Johnny Holmström i Vestansunda. Mötet hölls ute på aItanen i strålande solsken.


Årsmötet behandlade bland annat bokslut och årsberättelse för 2020 samt verksamhetsplan och budget för 2021. Årsberättelsen kan du läsa här:

ÅRSBERÄTTELSE FÖR 2020
.pdf
Download PDF • 2.90MB

Efter vad som känns som en evighet av Zoom- och Teams-möten kunde vi äntligen träffas utomhus i vackert väder.

- Äntligen, äntligen ett efterlängtat och kärt tillfälle att få träffas på riktigt och det gjorde tydligt avtryck på den pratglada stämningen, säger Annette som annars mestadels spenderar dagarna i digitala möten
Mötesdeltagare njuter i solskenet.

Talsperson & rådsmedlemmar


På förslag av rekryteringsrådet beslutades att skjuta upp valet av ny talesperson efter Annette Bergbo till tidigast hösten 2021. Sedan årets början har medlemmars nomineringar behandlats, och rekryteringsrådet ser goda förutsättningar för att hitta en ersättare till hösten.

- Flertalet har meddelat att en senareläggning av valet skulle öka chanserna för att tacka ja till nomineringen. Det är viktigare att det blir rätt person än att det sker förhastat. Vi är glada för att Annette Bergbo står till förfogande till dess, säger rekryteringsrådets Kim Hansson.

Till tre råd valdes en rad nya rådsmedlemmar. Tveka inte att ta kontakt med dessa!


Medlemsavgift


Medlemsavgiften ändrades till 5 € för 2021 för att sänka trösklarna för fler, inte minst familjer, att bli medlemmar. Samtidigt uppmuntras de som vill och kan att betala ett valfritt större belopp.


Social samvaro IRL


Efter ett långt och givande möte var det dags för mat 🍲 😋 och musik 🎸.

Anders Stenmark bjöd på underhållning. Något som applåderades av Therese "Tessi" Karlsson.

Stämmingen var på topp och HIs medlemmar poserar villigt för fotografen.


Efter mötet serverades grillat under lättsamma former. Simon pekar på dig och vill att även du skall bli medlem i Hållbart initiativ.

Commentaires


bottom of page