top of page

Kandidatpresentation: Gard Larpes & Ann-Lis Biström


Lagtingskandidat #10

Namn: Gard Larpes

Ålder: 55

Hemkommun: Sund

Yrke: Jurist

Familj: Fru Anne och sonen Gimle. Toypudeln Rasmus. Helig birma syskonkatterna Snöhild och Saga. Samt 2 tuppar, 10 höns och 4 kycklingar.

Fritidsintressen: Trädgård, snickrande, dykning, jakt samt politik och föreningsliv.

Vad brinner du för: Grönt Åland med förnybar energi och elbilism samt välmående skärgård och landsbygd med ökad tillgänglighet och hållbara lösningar.

Varför valde du att ställa upp för HI? HI är proaktivt. Jag ser att HI är de enda som har viljan och beredskapen att på riktigt göra paradigmskiftet som behövs för att trygga framtiden.

Vad skulle du bidra med till lagtinget? I lagtinget kan jag utöver juridiska lagkunskapen bidra med min energi och lösningsorienterade inställning. Där andra ser problem, ser jag lösningar.Lagtingskandidat #4

Namn: Ann-Lis Biström

Ålder: 55

Hemkommun: Jomala

Yrke: Diakonissa

Familj: Änka med 3 vuxna barn

Fritidsintressen: Läsa, sticka, hälsa och paddla kajak.

Vad brinner du för: Jag brinner för en omställning till ett hållbart samhälle. Ett hållbart samhälle som är jämställt och fysiskt, mentalt och andligt skönt.

Varför valde du att ställa upp för HI? Jag har ställt upp för HI för att vi jobbar för att göra något konkret för att uppnå förändring till det hållbara samhället.

Vad skulle du bidra med till lagtinget? Genom mig har man ett helt partis stöd i lagtingets arbete för omställningen till ett bättre samhälle för alla.

コメント


bottom of page