top of page

Tack till alla som röstat för en grön väg framåtVi i Hållbart Initiativ gick in i riksdagsvalet med en fullsatt och jämställd kandidatlista, för att erbjuda en grön väg framåt för ett Åland och Finland som satsar på framtiden. Det kommer vi att fortsätta med här hemma men också tillsammans med våra systerpartier i Finland, Norden och Europa.


Vi är otroligt tacksamma för det stöd vi fått från ålänningarna, det engagemang vi sett i samband med kampanjen och de inspirerande diskussioner om en hållbar samhällsutveckling som inte skulle skett utan den kampanj som vi drivit tillsammans med våra medlemmar. Tack till alla som tagit kontakt, diskuterat med oss, engagerat sig i kampanjen och följt med på vår riksdagsvalsresa.


Vi siktar nu in oss på lagtings- och kommunalvalet i höst. Det är glädjande att se att det finns ett bubblande engagemang för att fördjupa och bredda den hållbara politiken. Gå gärna in på vår hemsida och bli medlem så blir du inbjuden till alla de specialevenemang vi planerat för våren och hösten. Vi ser fram emot att fortsätta dialogen.


Hållbart Initiativs riksdagskandidater

Pia Widén

Erica Scott

Alfons Röblom

Simon Holmström


Comments


bottom of page