top of page
IMG_4643.HEIC

VAL 2023

Våga
Värna
Vilja

Den 15 oktober är det dags för val i en tid då Åland står inför flera utmaningar. Vi i Hållbart Initiativ räds inte att hugga tag i arbetet med att stötta näringslivet att bli klimathjältar, värna människors välmående i omställningen och återställa naturen.

 

Vi vågar genom att satsa på innovation, kunskap och ledarskap. Vi värnar genom att säkra trygghet, gemenskap och delaktighet. Och vi vill genom att trygga naturens livskraft, värde och mångfald.

 

En röst på oss är en röst för ett framtidssäkert Åland där vi lever i harmoni med naturen och ingen lämnas på efterkälken.

"I höstens val har du makten att forma Ålands kommande riktning. Vi i Hållbart Initiativ vill se ett Åland som har modet att investera i innovation, kunskap och utveckling. Vi värnar om trygghet och delaktighet i omställningen till ett fossilfritt och biopositivt ö-samhälle."

Talespersonerna Alfons Röblom och Erica Scott 

Följ oss

Följ med oss på Hållbart Initiativ på en resa mot en mer hållbar framtid för alla! Tillsammans kan vi skapa förändring och inspirera andra att ansluta sig till vår vision.

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

Kom i kontakt

Tycker du om vad du ser? Har du frågor om oss? Hör av dig! Du kan också kontakta partisekreterare Annika Lepistö på +358 18 25361 eller annika.lepisto@lagtinget.ax!

Tack för ditt meddelande

bottom of page